JULSTÄMNING & JULMARKNAD 20-22 NOV

För varje dag som vi kommer närmare advent, blir det mer och mer julstämning i gårdsbutiken. Den är ju som gjord för julmys och inspiration. Och julmyset kanske behövs extra mycket i år, då vi helst ska hålla oss hemma så mycket som möjligt.

I butiken finns nu kraftiga vita amaryllis, och mindre dubbla. Härliga hyacinter i många färger, rumsgranar, julrosor mm. Vi har vackra glaskulor, massor av olika slags ljusstakar, och den finaste adventsljusstaken (med el för fönster) som jag någonsin sett. Vi har de populära lyxiga te-kalendrarna fyllda med eko-te i olika julsmaker, och massor av goda sylter, marmelader, glögg och kakor.

Vi har fyllt upp med många mindre varor till fantastiska toppen-priser, som passar bra till julens present-lekar. T.ex. finns det ljuvliga sojavax-doftljus för 35kr! (brinntid 45 tim) Vackra skärbrädor för 49kr! Svampkniv med trähandtag för 49kr! Klurigt IQ pussel i trä för 45kr!

Det är viktigt att alla känner sig trygga i gårdsbutiken, så vi begränsar antalet kunder inomhus till 12st. Då finns det fortfarande gott om plats för alla, och möjlighet att kika utomhus/i trädgårdsboden vid en ev väntan. Om någon inte vill komma in i butiken, kan jag självklart bära ut önskade varor för köp utomhus.

Vi väljer att ha vår årliga JULMARKNAD 20-22 NOV som planerat, så att de som är friska kan komma och få lite julinspiration. Marknaden hålls på logen och gårdsplanen. Jag litar på att alla håller avstånd och respekterar varandra, så att vi kan få en extra mysig helg tillsammans. Jag har de trevligaste av kunder, så det har inte varit något problem hittills. Vi håller den i år över 3 dagar, för att sprida ut alla besökare. Skulle parkeringen vid butiken bli full, går det bra att parkera vid gårdarna före och efter också. Vi bjuder som vanligt alla på varm kaneldricka, och det är ett så trevligt gäng försäljare som kommer hit:

FRE-SÖN: Försäljning av grantomtar, byggda granar, fårskinn, ostkaka, sylt, choklad, hembakat, stickade vantar och sockar, tovat. Under fredagen även försäljning av keramik och chutney. Under lördagen även försäljning av eteriska oljor och betong-hantverk. Under söndagen även försäljning av surdegsbröd samt mössor, halsvärmare mm i trikå från Bleken Design.

Ordinarie öppettider under julmarknaden, dvs:
Fre kl 14-18
Lör & Sön kl 11-15.

Varmt välkomna, hoppas vi ses!