Köpvillkor & integritetspolicy

Alla varor betalas i förskott via Swish vid beställningstillfället, och skickas från butiken inom 5 dagar. En enhetsfrakt på 49kr tillkommer på alla beställningar under 1000kr. Fri frakt på beställningar över 1000kr. Det går också bra att själv hämta sin beställning i Wallmokrans gårdsbutik i Ljusfallshammar, och då tillkommer inga extra avgifter.

Vi erbjuder öppet köp i 7 dagar, och vid en eventuell retur står kunden själv för fraktkostnaden. Kom ihåg att spara kvitto på returfrakten, ifall ett paket skulle komma bort och inte anlända till butiken. Varan ska vara oanvänd, oskadd och returneras i obruten originalförpackning. Meddela din retur via ett mail till info@wallmokrans.se med överskriften RETUR. Varan skickas till Wallmokrans, Djuckerö 10, 612 73 Ljusfallshammar.

Vid reklamationer skickas ett mail till info@wallmokrans.se med överskriften REKLAMATION. Beskriv vad som är fel på varan, så löser vi det med antingen en ny produkt eller retur av inbetalt belopp. Varan kan behöva skickas tillbaka.

Vid beställning fyller kunden i sina kunduppgifter. Genom detta godkänner kunden att uppgifter registreras i vår kunddatabas, och samtycker till att uppgifter sparas. Wallmokrans garanterar att alla uppgifter är konfidentiella och kommer inte att lämnas ut eller säljas på något sätt. Alla personliga uppgifter som lämnas till oss eller uppges i samband med köp, anses som förtroliga och hanteras i enlighet med personuppgiftslagen (PUL). Uppgifter sparas bara i syfte för att kunna genomföra köp och leverans. Du är välkommen att kontakta oss om du har frågor om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Företagsnamn: Wallmokrans
Org. Nr: 7412101946
Adress: Djuckerö 10, 612 73 Ljusfallshammar
Mail: info@wallmokrans.se
Tel: 0709 789344