INFO OM JULMARKNADEN 20-22 NOV

Efter måndagens presskonferens med besked om skärpta regler för offentliga sammankomster, har flera av mina inbokade försäljare valt att boka av sin medverkan på vår julmarknad. Detta har jag såklart full förståelse för.

Vi kommer trots allt hålla vår julmarknad i en mindre skala, vilket innebär att det blir extra luftigt för alla besökare. Marknaden hålls utomhus/på logen, och det är ju framförallt i inomhus-miljöer som vi ska vara extra försiktiga. Jag räknar med att ALLA HÅLLER AVSTÅND, OCH VISAR VARANDRA HÄNSYN, vilket inte brukar vara något problem bland mina fina kunder.

Jag begränsar nu antalet kunder i butiken till 8 st åt gången. Om Du får vänta lite på att komma in, så gå gärna och drick mer av vår varma kaneldricka som vi bjuder på. Jag kommer även ha färdiga blomsterpåsar på logen, där den som önskar bara kan ta en påse, och sedan swisha beloppet. Detta gäller också alla våra adventskransar och mosshjärtan.

Så jag hoppas fortfarande på några mysiga dagar tillsammans då vi under fredagen får besök av Pia som säljer grantomtar och fårskinn, Lena som säljer hembakade bröd, choklad och godsaker och Margareta som säljer sylter, chutney mm. Lena tar även upp beställningar på Nältorps ostkaka.

Under lördagen finns både Pia och Lena här, och även Tuulo som säljer tovat hantverk av alpacka ull, och Sandra som säljer betong-gjutningar.

Under söndagen kommer Pia, Lena, Tuulo och Marie som säljer sina fina hemsydda mössor, halsvärmare mm och även sina fantastiska surdegsbröd.

Varmt välkomna Ni som är fullt friska.
(Obs, skulle min parkering bli full går det bra att parkera vid ladugårdarna både före och efter min ladugård)