ÄNDRADE ÖPPETTIDER PÅ TORS

STORT tack till alla Er som hade möjlighet att besöka oss under våra julmarknads-dagar. Det blev precis så mysigt som jag hade hoppats på, utan trängsel och stress.

Den här veckan blir jag tvungen att korrigera de ordinarie öppettiderna något, då jag inte har möjlighet att öppna förrän kl 14 på torsdag. Så följande är veckans öppettider:

TIS 12-16
ONS 11-18
TOR-FRE 14-18
LÖR 11-15

Inget söndagsöppet denna helg, men i december har vi öppet ons-sön ända fram till jul.

MÅNADENS BLOMSTER, finns att hämta ons-lör för alla blomster-prenumeranter. Denna månad är det en adventsplantering med julrosor (sorten utan blad som klarar sig bättre inomhus än de med blad), röda gaultheriabär och en grå-silver-grön färgad mjuk-en-sort. Blommorna är planterade i en italiensk kruka av ljus terracotta tillverkad för hand, och dekorerade med kottar, näverstjärnor och mörkröda sammetsband. Planteringen behöver ett fat, som inte ingår. Den kan stå både inne och ute där den klarar ett par minusgrader. Utomhus behöver den inte så mycket vatten, men står den inne bör den inte torka ut.

Finns extra att köpa om Du inte är prenumerant. All info om hur Di blir prenumerant, och får blommor till ett riktigt bra pris varje månad, kan Du läsa om under menyknappen till vänster.

Butiken är nu fylld med underbara kraftiga amaryllislökar i mängder av sorter,  även på snitt att göra adventsfint med. Har gott om hyacinter, godsaker, finsaker och julklappar…

Varmt välkomna!