ORDINARIE ÖPPETTIDER KRISTHIMMELSFÄRDSHELGEN

Den här veckan går vi tillbaka till våra ordinarie öppettider igen, då det kom flera besökare till butiken under mina tillfälligt minskade öppettider förra veckan, och det känns ju tokigt.

Så vi fortsätter att sprita händerna, hålla avstånd och visa varandra hänsyn, vilket funkat utmärkt hittills. Gott om plats för alla, då det oftast bara är 1-2 bilar på besök åt gången. Fika går att göra med stort avstånd till varandra på gården. Jag kommer gärna ut med varor till den som inte vill gå in i butiken.

Hälsar varmt välkomna
Ons-tor kl 11-18, fre kl 14-18
Lör-sön kl 11-15.

Vi är väl många nu som vill fixa och göra fint både inne och ute i det härliga varma vädret, så jag har handlat in massor av fina blommor, kraftiga kryddväxter, tomat och paprikaplantor och mycket mera inför veckan. Jag väntar ett stort lass lerkrukor i ljus italiensk terracotta, och i trädgårdsboden finns fina växtstöd, zinkbaljor, redskap, vattenkannor mm.