LOPPIS & MARKNAD 4-5 SEPT

Så härligt att sommaren kom tillbaka! Den här veckan laddar vi butiken med extra mycket blommor, får hem många nya finsaker, och till helgen då det är ”Östgötadagarna” öppnar vi logen igen för loppis och marknad. Redan från torsdagen finns det nyskördade morötter och potatissäckar, mitt egna lilla loppisbord, erbjudande på ekologisk blåbär, fläder och rabarbersaft. Vi erbjuder alltid kaffe & fika, och till helgen även varmkorv.

-Under lördagen kommer det 5 loppis-försäljare +Jennifer som säljer sin goda musli, stickade vantar och sockar, och virkat.

-Under söndagen kommer Hanna och säljer sin populära ostkaka, sylt och grönsaker. Lena säljer sina underbara bröd, kex och godsaker, Jennifer säljer musli, stickat och virkat, och det kommer 4 loppisförsäljare.

Varmt välkomna till en extra trevlig vecka.
Öppet ons-fre kl 11-18 & lör-sön kl 11-15.