ÖPPNAR KL 12.00 ONS 22/9

Måste tyvärr öppna en timme senare än vanligt imorgon,
så hälsar varmt välkomna ons kl 12-18, samt tor-fre 11-18 & lör 11-15.

MÅNADENS BLOMSTER finns att hämta för alla blomsterprenumeranter som i september är en vacker höstplantering med en exklusiv specialsort Hebe i vitt eller lila +Ljung i vitt eller rosa. Planteringen är dekorerad med en ull-rosett, en fasanfjäder och kommer i en rustik lerkruka. Blommorna är mycket frosttåliga och kommer hålla sig fina hela hösten.

Många fina höstnyheter forsätter trilla in i butiken, och under förr veckan kom den efterlängtade ”Eklaholms krukan” designad av Karl-Fredrik äntligen till butiken. De finns i 3 storlekar, och 2 färger; grönt och beige. Många har väntat på dessa fina stilrena krukorna i hög kvalitet, och den största storleken sålde slut direkt. Jag lyckades haffa ytterligare några kartonger krukor, som nu finns i butiken, innan de tog slut hos leverantören.

Det har även kommit in nya finsaker från House Doctor, godsaker från Nickolas Vahe och underbar hudvård för ditt skönaste hemma spa från Meraki.

På logen har jag plockat fram ett REA-BORD MED 50% RABATT
+ett GRATIS-LOPPIS-BORD!

Varmt välkomna att kolla.