Blomsterdekorationer

Foto: Elaine Lilje 

DAGS FÖR BRÖLLOP?

-En unik brudbukett att minnas hela livet, vackra bordsarrangemang till bröllopsfesten, de små detaljerna utförda med omsorg, sätter verkligen guldkant på Ditt bröllop. Kom med Dina tankar och önskemål om Din bröllopsdag, så blandar vi dem med mina idéer och kunnande, och skapar något fantastiskt!

Som utbildad florist, dekoratör och scenograf hjälper jag Er gärna med brudbukett och corsage, tärn och näbb-buketter, kransar och blomstersmycken… Vill Du även ha hjälp med annat fixar jag gärna blommor till kyrkan, borden, buffén, entrén, scenen, hästen, hunden… Jag hjälper Er med dukning, servettvikning, textning, inslagning av gäst-gåvor… Jag hyr ut kandelabrar, krukor, vaser, lyktor…

Kontakta mig gärna via mail: info@wallmokrans.se eller via sms: 0709 789344 om Ni är intresserade av att beställa bröllopsblommor. Då träffas vi och går igenom Era önskningar, och jag kan ge prisuppgifter. En brudbukett brukar hamna mellan 800kr – 2000kr, beroende på vilka sorters blommor en väljer, hur många, och i vilken teknik brudbuketten ska utföras. Ett corsage kostar 150kr.

Nedan följer bilder på några av de senaste årens bröllopsblommor.