Homestyling

Jag utför styling och inredningar för alla slags miljöer.

Låt mig arrangera Ert hem inför visningen av Er bostad. Det första intryck som köparen får av Er bostad är ofta avgörande vid en försäljning. Det är lätt att bli hemmablind, och med en professionell styling av Er bostad ökar chanserna till en god försäljning. Med över 20 års erfarenhet av att på olika sätt arbeta med inredning, ser mitt tränade öga snabbt vad som kan göras för att förhöja elegansen och trivseln i er bostad, och därmed också försäljningspriset.

Ett styling uppdrag kostar från 4990kr +moms. Priset baseras på hur mycket som behöver tillföras i bostaden. Hemmet stylas både inför fotografering och inför visning. Priset inkluderar arbetskostnad och hyra av rekvisita. Kostnaden är avdragsgill.

Så här går det till:

-Vi går vid ett första möte tillsammans igenom vilka saker som skall plockas bort inför försäljningen.

-Vi tillför hemmet nya textilier i form av gardiner, mattor, överkast, kuddar och plädar.

-Vi sätter dit passande accessoarer såsom ljus, blommor, frukt mm.

-Vi utför lättare ommöbleringar, hänger upp passande tavlor och tillför vid behöv mindre möbler.

Konsultation

För 649kr (inkl. moms) kommer jag hem till Er för en timmes konsultation. Då pratar jag om vad Ni själva kan göra för att få Er bostad så attraktiv som möjligt. Vi går igenom rum för rum, medan Ni kan föra anteckningar .

Inredningsdesign

Jag hjälper Er gärna med nya ideér och inredningslösningar. Förslag på en inredning kostar från 1990 kr +moms/rum. Då kommer jag hem till Er, mäter och fotograferar av rummet, och lyssnar på vad Ni har för tankar och önskemål på rummets design. Sedan levererar jag en 1m stor ”inspiration-board”, inkl. en planritning över den nya möbleringen. Runt ritningen sätter jag dit färgprover, tapetprover, och förslag på inköp av möbler, belysning, textilier och inredningsdetaljer. Behöver man sedan mer inredningshjälp, med att t ex styla hemmet, eller leta efter specifika föremål och möbler, kostar mina tjänster 395kr/tim +moms.