BG Image

Homestyling

Jag utför styling och inredningar för alla slags miljöer.

Homestyling

Låt mig arrangera Ert hem inför visningen av Er bostad. Det första intryck som köparen får av Er bostad är ofta avgörande vid en försäljning. Det är lätt att bli hemmablind, och med en professionell styling av Er bostad ökar chanserna till en god försäljning. Med över 20 års erfarenhet av att på olika sätt arbeta med inredning, ser mitt tränade öga snabbt vad som kan göras för att förhöja elegansen och trivseln i er bostad, och därmed också försäljningspriset.

Ett styling uppdrag kostar från 4899kr +moms. Priset baseras på hur mycket som behöver tillföras i bostaden. Hemmet stylas både inför fotografering och inför visning. Priset inkluderar arbetskostnad och hyra av rekvisita. Kostnaden är avdragsgill.

Så här går det till:

-Vi går vid ett första möte tillsammans igenom vilka saker som skall plockas bort inför försäljningen.

-Vi tillför hemmet nya textilier i form av gardiner, mattor, överkast, kuddar och plädar.

-Vi sätter dit passande accessoarer såsom ljus, blommor, frukt mm.

-Vi utför lättare ommöbleringar, hänger upp passande tavlor och tillför vid behöv mindre möbler.

Konsultation

För 549kr +moms kommer jag hem till Er för en timmes konsultation. Då pratar jag om vad Ni själva kan göra för att få Er bostad så attraktiv som möjligt. Vi går igenom rum för rum, medan Ni kan föra anteckningar .

Inredningsdesign

Önskar Ni inredningsdesign till ett, eller flera rum, så står jag gärna till Er tjänst. Att få ett förslag på en inredning kostar 1499 kr +moms/rum. Då kommer jag hem till Er, mäter och fotograferar av rummet, och lyssnar på vad Ni har för tankar och önskemål på rummets design. Sedan levererar jag en 1m stor ”inspiration-board”, inkl. en planritning över den nya möbleringen. Runt ritningen sätter jag dit färgprover, tapetprover, och förslag på inköp av möbler, belysning, textilier och inredningsdetaljer. Behöver man sedan mer inredningshjälp, med att t ex styla hemmet, eller leta efter specifika föremål och möbler, kostar mina tjänster 395kr/tim +moms.

 

Här visar jag bilder från ett inredningsuppdrag av en vanlig svensk gillestuga. Ett rum som sällan användes av familjen. Nu önskade de sig ett ljust snyggt rum i New England stil , för hela familjen att mysa och umgås i.

Före:

Efter:

Rummet, som var väldigt långsmalt, hade möblerats på klassiskt sätt, med möblerna placerade längs väggen. Med den nya inredningen placerade jag istället dessa mysiga ligg-soffor mitt i rummet. Det gav rummet en helt annan form och rymd. Väggarna kläddes in i smal liggande panel, för att få den rätta ”New England” känslan. Rummet blev efter den nya inredningsdesignen familjens nya favoritrum!