HEMMA HOS WALLMOKRANS

Efter vintervilan tar vi en liten rundvandring hemma hos mig. Här börjar vi vakna till liv igen, och vårt hem går nu i ljusa rosa vår-pasteller. Vi börjar i köket som, vilket jag tidigare visat, nu fått varma toner av rosa, aprikos och korall.

I vardagsrummet har julens mustiga färger bytts ut mot blandade vita nyanser. Nytt i soffan är en vacker sidenkudde med paljetter, som jag köpt i Indien. Favoritrosen Sweet avalanche i loppisfyndat pressglas på brickbordet från Madame Stoltz.

 

Sedan går vi upp på övervåningen, där jag tidigare bara visat vårt sovrum. Där finns min ”studio” (=mitt arbetsrum), och vår tv-myshörna. Här är det dock ett ständigt stök och röra, som visst aldrig tycks ta slut.. Så jag visar nu iallafall vår tv-myshörna som ligger i ett litet krypin mellan badrum och sovrum.

 

 

Vi tittar också in i vårt lilla badrum. Här ska det såsmåningom fixas endel. Handfatet ska bytas ut, panelen som blivit lite ofräsch målas svart, in med en ny liten möbel mm… Men såhär ser det ut idag. Vi tar iallafall sköna bad i det inbyggda sittbadkaret med sjöutsikt. Guldspegel från en antikaffär i Göteborg, 3-delad spegel från Lisbeth Dahl. Gamla indiska parfymkaraffer samlade i fönstret.

Önskar alla en bra vecka i vårsolen!

.