HEMMA HOS WALLMOKRANS

bordsdekorationmatbordvintagesängsitthörnarådjurNu har nya matsalen kommit i ordning, och känns nästan färdigfixad. Jag  har ljusat upp den mörkgrå väggen i rummet med cremevit färg som jag har målat på med en stor pensel. Jag har tonat väggen lite rufft uppifrån och ner, vilket jag tyckte gav en snygg effekt.

Till bordet har jag köpt svarta rottingstolar från IKEA, med tvättbara kuddar från Jysk. På IKEA köpte jag också 2 jättefinna linneplädar. Över bordet hänger det stickade lampor från Madame Stolts. De gav rummet en mjuk skön känsla.

När soffan åkte ut saknade jag någonstans att sitta. Kom att tänka på den gamla militärsäng som stod som extrasäng under Starlets säng. Den har en härlig vintagekänsla med sina böjda former och sina gamla hjul, och fick bli grunden till min lilla sitthörna. Jag fyllde den med kuddar och plädar, och en indisk vikskärm från butiken fick bli ”ryggstöd”.

 

lyktalamporpionerstol

dockaskåphattfönsterko