SKÖNA DAGAR I INDIEN

Det är nu 13 år sedan jag åkte till Indien för första gången, och det var kärlek vid första ögonkastet.. Ändå tycker jag mer och mer om Indien för varje gång som jag är där. Ibland blir jag ledsen och uppgiven över all smärta och orättvisa som man möter där, men mest av allt blir jag förundrad över all glädje, livsvilja och kreativitet som man samtidigt får uppleva.

Vi kom till Bombay på nyårafton, och firade i det närmaste kungligt in det nya året på ett av stadens finaste hotell: ”The Leela”. Här följer några bilder av våra sköna dagar på detta smakfulla drömhotell.

rosa rosorblommorrosenbladbadrumnybadadrum

Fina rum, mysigt poolområde, fantastisk mat och extra allt…

lotusblomsterflickapoolosolpoolrosorpalatsbläckfiskdessertmaccaronesguldkistatempel

 

Efter en veckas shopping i Bombay reste vi ner till Goa där vi hittade en trevlig lägenhet på Nazri resort längst upp i Baga. Baga är ett väldigt bullrigt och skräpigt charter-tillhåll. Vi trivdes trots allt bra, med 5 min promenad ner till beachen, och stor pool runt hörnet.

sunsetBagakråkanäckrosdammhjärtastrandpromenadkomysblomstersandslottnazri pool

I love India..