VERANDALIV

scones

 

Efter några veckor med alldeles för mycket jobb, har vi idag bara slappat på vår veranda och haft det skönt. Intog en sen lång lyxig brunch och sedan gjorde vi fotbad. Riktiga sommar-favorit-sysselsättningar…

Bakade våra godaste scones med choklad i. Så här går det till:

Sätt ugnen på 225 grader. Kör 50gr smör lite mjukt i micron. Häll sedan i 4,5 dl mjöl, 2 tsk bakpulver en halv tsk salt och rör runt. Hacka 50 gr choklad och häll i degen tillsammans med 2 dl mjölk. Obs, inte säkert att all mjölk går åt, men det ska bli en lagom fast deg. Platta ut 2 kakor på en plåt, skär ett kryss i degen, och grädda ca 20 min.

 

 

 

degchokladutbakat

 

 

dörrclematistvättelvisstolargrön kannatäckebord

 

brunchpionapelsinerjordgubbssconeslyktamyshörnastarletstolkannorcitrusträdglasveranda

 

små fötternagellack

verandalivÖnskar alla en skön sommar!