WILD WILD WEST…

Cowboys

I december fyller jag 40. Har aldrig gillat att behöva ha vinterkalas. Så i år bestämde jag mig för att ha ett sommarkalas, och detta ihop med mina jämnåriga kompisar Paulina och Sarah. Tillsammans röjde vi ut vår lada, och skapade en mysig festlokal för en Vilda Västern fest. Vi fixade en scen, ett dansgolv, en bar, en mys-sitthörna av höbalar och olika sittplatser med bord. Alla bord fick rödrutiga dukar och solrosbuketter. Lokalen dekorerades med kaktusar, och massor av ljusslingor hängdes upp. I taket fanns proffsbelysning i flera färger och stor discokula som min bror fixat.

Det var jättekul att se hur ladan fylldes upp med massor av snygga cowboys och indianer! Festen började med välkomstdrinkar, och en välkomstsång. Därefter blev det live-musik med stråkar och bas. Sedan blev det lekar, grillbuffe, dessert, kareoke och dans hela natten…

scensolrosornatchoskryssantemumbord tjejsnacksitthörna

 

 

välkomstsång

 

BartendercowgirlVictoria o coErikFestgladaLinaAdam o cobuffeFredrik o PaulinaindianfamiljMickedrinktillverkningSteve och SarahMalin o DaniellekarmiddagsdaxTovaNinaTeresapussRaffeTova NBSarahSofiaGrillmästarePaulina