BG Image

GRAVSMYCKNING OCH HÖSTDEKORATIONER

Nu närmar vi oss Allahelgonahelgen, och vi tänder många ljus och gör det riktigt höstmysigt i butiken. Här finns nu många varianter av personlig gravsmyckning och höstdekorationer. Vi har fina lyktor och gravljus, både med stearin och på batteri. Flera fina höst och julnyheter är under uppacking i butiken, och vi har fyllt på med säsongens vackra blommor.

”Månadens blomster” finns att hämta i butiken, för de som är prenumeranter, och levereras hem på fredag för de med hemleverans. Denna månad får man en ljuvlig höstbukett i lila toner. Den består av en fantastisk hortensia, rosen ”Bounty way”, alstromeria, vaxblommor, eucalyptus och pistageblad. (läs om hur det fungerar att vara prenumerant under meny-knappen till vänster)

Varmt välkomna i veckan ons-fre 14-18 & lör 11-15.