VÅRPREMIÄR I GÅRDSBUTIKEN FÖRSTA MARS!

Just tillbaka från en härlig inköpsresa i Marrakech är jag supertaggad på att få öppna gårdsbutiken igen! Eftersom det är en så mild vinter blir det VÅRPREMIÄR REDAN PÅ FREDAG DEN 1 MARS KL 11-18, LÖR & SÖN 11-15!

Då fyller jag butiken med alla nya varor från Indien och Marrakech, samt nya krukor, glasburkar, vårlökar, Maileg-kaniner… Kom och kolla in min nya Kimono-kollektion, känn och kläm på de sköna ekologiska tygerna, och prova mina nya silverringar. Har även många nya skinnväskor, och många vackra korgar. Vi bjuder på cider & ostbricka, och laddar upp med flera fina erbjudanden.

Varmt välkomna att fira premiären med Oss!
Årets öppettider blir nästan de samma som förra året:

Ons & Tors 11-18.
Fre 14-18 (fram till sommaren, därefter även fre 11-18)
Lör 11-15, Första sön i varje månad 11-15.

WEB-BUTIK-PREMIÄREN får tyvärr vänta ytterligare, då jag har problem med tekniken. Hoppas på att kunna få igång den så snart som möjligt, men får återkomma om detta. Vill en beställa kimons och ringar går det bra via instagram, sms eller mail. Bara att höra av sig för mer info.

Önskar alla en riktigt fin helg,
och hoppas på att vi ses på fredag!