DAGS ATT FIRA MOR

På söndag får vi tillfälle att fira alla älskade Mammor, Mormödrar, Farmödrar och andra kvinnliga förebilder. Vi laddar upp med finaste blommorna och godaste chokladen.

Dessutom ger vi 100kr rabatt på Wallmokrans egna supersköna KIMONOS i mjuk ekologisk bomull och växtfärgsbaserade tryck utan kemikalier. Underbar mot huden, och finaste presenten till någon speciell. Så skön att mysa i hemma, efter badet, på stranden. Lätt att packa med sig på resan och snygg även som plagg över topp och jeans. Ordinarie pris 729kr, mån-sön 629kr.

Vi ger 50kr rabatt på Wallmokrans one-size korta kafkaner, vilka också är sydda i en underbart mjuk ekologisk bomull med giftfria växtfärgsbaserade tryck. Så skön som tunika till stranden, att sova i, snygg till jeans. Ordinarie pris 399kr, mån-sön 349kr.

Och hela veckan får alla som handlar för över 300kr Wallmokrans egna tygväska i eko-bomull med på köpet som present! 

Veckans erbjudanden GÄLLER ÄVEN I WEB-BUTIKEN. (Om du lägger beställning i web-butiken behöver Du inte lägga någon tyg-väska i varukorgen om du inte vill handla extra, den skickas med ändå)

Butiken är påfylld med nya fina servetter, tändsticksaskar och godaste teet, BÄSTSÄLJAREN grönt te smaksatt med jordgubb & prosecco. Trädgårdsboden har bl.a fyllts på med toppenfina italienska lerkrukor,  och växtstöd i pil.

En riktigt bra vecka väntar i butiken alltså! Varmt välkomna ons-fre 11-18, fre 14-18, lör 11-15.