SÖNDAGSÖPPET MED MARKNAD & LOPPIS

Den här veckan har vi söndagsöppet kl 11-15, och öppnar logen för en liten marknad +loppis. På marknaden kommer det bland annat att säljas honung, nyskördade grönsaker och sprätt ägg. Dessutom säljer som vanligt Mamma varmkorv & fika.

Hela Ljusfallshammar kommer att ha loppis under söndagen, så att flera platser kommer finnas att besöka. Förutom att vi har loppis, kommer bl.a. Margareta på Landsvägsgården (som tidigare hade ”Trä & Textil”) att ha loppis i trädgården, och Lantbruksmuseet har öppet för loppis. En karta kommer att finnas med alla loppis-ställen som har öppet på söndag.

Hoppas att Ni vill komma då, men även i veckan tis-fre 11-18 & lör-sön 11-15. Nya delikatess-avdelningen står klar, och är fylld med nya godsaker. Kylen är fylld med svala drickor, och frysen är full av vår hemlagade glass på ekologisk grädde & bourbon vanilj.

Varmt välkomna!