NYA HÖST-ÖPPET-TIDER

STORT tack till alla Er som besökte vår skördefest! Det blev en fantastiskt välbesökt dag, och det värmer verkligen i hjärtat, att få se Er komma hit i ur och skur. Dagen som började med den skönaste sol, fick ett avbrott vid lunchtid av ett riktigt häftigt storm & regn oväder som drog förbi med stor kraft. Trots detta var alla, både besökare och säljare på marknaden, på gott humör, och vi hade en toppendag. Nästa marknad håller vi söndagen den 6e oktober. Varmt välkomna då.

Nu minskar vi ner på öppettiderna under hösten, för att återigen utöka dem i december.
Aktuella öppettider är:

TOR-FRE 11-18 & LÖR 11-15,
samt första söndagen i varje månad 11-15.

Butiken är fylld med säsongens vackraste blommor, och fina höstnyheter som börjar trilla in. I måndags kom ett lass godsaker från Hafi i Halland med bland annat stor-säljaren ananas-kokos-rom marmeladen, äppelmust och mandelskorpor. Har även köpt in krusbärs-marmelad. Hade en kund häromveckan som letat land & rike runt efter just krusbärsmarmelad, som det tydligen är väldigt svårt att få tag på, men nu finns det alltså hos oss. Har även fått påfyllning av nyslungad honung från Sjöfallet, och honung smaksatt med ingefära eller kakao. Underbara småskaligt producerade produkter som är utmärkta till höstmyset.

Önskar alla en fin september, och varmt välkomna till butiken!