MÅNADENS BLOMSTER

Dags för alla BLOMSTER PRENUMERANTER att hämta sina vilda höstbuketter. Buketten består denna månad av den vackra rosen ”Four Seasons” omsluten av skira vaxblommor, en mustig hortensia, pistageblad, bronsfärgade strån och torkad ormbunke. Du kan läsa om hur du blir prenumerant under meny-fliken till vänster.

Jag tillverkar GRAVSMYCKNING för fullt inför ALLAHELGONAHELGEN, men denna vecka finns främst mosskransar och hjärtan. Nästa vecka kommer det även att finna ädelgranskransar.

Vi kommer att ha EXTRAÖPPET på ons den 30 okt kl 16-20 med en LJUSKVÄLL. Då tänder vi massor av ljus både inne och ute, bjuder alla besökare på varm kaneldricka +tilltugg och har ett fint erbjudande i butiken. Ett mysigt tillfälle att börja planera för julen, och handla gravsmyckning.

Varmt välkomna då, men även i veckan tor-fre kl 11-18 & lör kl 11-15.
(Obs, kommer ej att ha söndagsöppet den 3 nov)