VÅRPREMIÄR 14 FEBRUARI!

Sååå roligt att få öppna butiken igen! Eftersom den milda vintern verkar fortsätta, så öppnar jag butiken för VÅRPREMIÄR redan på kärlekens dag den 14e februari. Välkomna att fira med oss, detta jubileumsår då Wallmokrans fyller 10 år!

Vi firar med cider, ost, kex och frukt och fina öppnings-erbjudanden.

Vi har varit i Indien och tagit fram massor av nya smycken, och en jubileums-kollektion supersköna och vackra kimonos och kaftaner. I kollektionen, som kommer att säljas till extra bra jubileums-priser under hela året, finns nu även matchande necessärer. Liksom tidigare är det unika plagg tillverkade med stor omsorg, helt för hand i mjuk ekologisk bomull med dekorativa mönster i blocktrycksteknik. Bilder finns på instagram: @sandrawallmokrans

Vårens underbara blommor och lökar har förstås också kommit till butiken, liksom frestande godsaker och choklad. Allt som behövs för att göra någon extra glad på Alla Hjärtans dag.

Varmt välkomna på fre 11-18 & lör-sön 11-15.