SÖNDAGSÖPPET

Välkommen till en ny vecka i butiken, denna vecka då det även är söndagsöppet. (Alltid den första söndagen i varje månad) Då detta är helgen när jag egentligen hade planerat att ha vår-premiär festar vi till även nu, och bjuder alla på cider & grissinis att snacksa på!

Hela året blir ett enda stort jubileum, då vi firar 10 år i år, men även ett stort tårtkalas håller såklart på att planeras till våren/sommaren.

På morgonen har jag varit och handlat in så mycket fina blommor; vackra specialsorter primula, många olika lökväxter, kraftiga Mårbacka, årets första penseer, stora fiol-fikus-plantor, fina kryddväxter och annat grönt & skönt… För visst är en sugen på vår-blommor och grönska nu?!

Med många vårnyheter i butiken, och trevliga godsaker till helgen hälsar vi
varmt välkomna tor-fre kl 11-18 & lör-sön kl 11-15