FIRA 10 ÅR MED OSS!

Nu är det spikat att vi kommer ha ett
stort JUBILEUMS-KALAS i butiken den 26e, 27e, 28e juni
,
så boka in det i kalendern redan nu. Då kommer vi att bjuda alla på tårta, ha musik, extra fina erbjudanden och alla som handlar får en present! Vill ha en riktigt bjussig fest där jag får möjlighet att tacka alla fina och helt underbara kunder som gör det möjligt för mig att ha butiken, och som ofta ger mig så mycket uppmuntran.

Dessutom den 27e & 28e juni kommer Caroline från ”Hälsa på” i Finspång och besöker oss.
Hon och hennes butik & skönhetssalong firar också 10 år, och kommer hit med riktigt fina erbjudanden. Känns jättekul att kunna fira tillsammans.

Under detta jubileumsår tänkte jag även ha en TÄVLING och tävla/lotta ut fina priser varje månad! På instagram tävlar jag ut en vinst varje månad, så in och kolla och följ gärna på @sandrawallmokrans I butiken kommer jag även lotta ut samma vinst varje månad. Där är det bara för de som handlat att lägga namn & telefon-nr i en tävlings-box, så drar jag en vinnare i slutet av varje månad. Du får lägga i en lapp vid varje köptillfälle, så besöker Du butiken ofta får Du lägga i flera lappar.
Det blir alltså 20 fina vinster att tävla om under året.
Vinsten i mars blir en kimono i Wallmokrans bas-kollektion, tillverkad i en supermjuk och skön ekologisk bomull. Den har växtfärgsbaserade handtryckta mönster, och är helt fri från kemikalier. Det finns 2 olika mönster att välja på, och vinnaren får även en matchande tyg-påse. Totalt värde på vinsten är 798kr. Hoppas att Ni vill vara med att tävla.

Redan nu kan Ni också skriva upp söndagen den 5 april i kalendern, då vi öppnar logen för en liten VÅRMARKNAD & LOPPIS, kl 11-15. Hör gärna av dig på mail: info@wallmokrans.se om Du vill vara med och sälja mathantverk eller loppis. Jag tar ingen avgift för att få vara med.

Hälsar också alla varmt välkomna till butiken i veckan då vi har öppet tor-fre kl 11-18 & lör kl 11-15.