SÖNDAGSÖPPET MED BESÖK

Känns väldigt tråkigt att behöva ställa in den planerade påsk-marknaden med loppis på söndag, men det är såklart bara att acceptera läget.

Jag kommer ändå att ha söndagsöppet kl 11-15, och får då besök av Mossen Tvål, som tillverkar helt underbara ekologiska tvålar. Handgjorda toppenfina produkter att unna sig själv eller någon annan, nu när det är extra viktigt att tvätta händerna ofta. Doftar ljuvligt och är välgörande för kroppen.

Den här veckan premiär-öppnar vi också trädgårds-boden, laddar upp butiken med vårens vackraste penseer, lökar och vår-blommor, och gör massor av härliga vår-buketter.

Hör av Dig om Du är äldre/riskgrupp, och önskar komma till butiken innan ordinarie öppettider så försöker jag ordna det, eller om Du önskar hemleverans. Just nu kör jag ut gratis i Ljusfallshammar, och med reducerade priser till Finspång. Vanligtvis är det bara ett par bilar åt gången vid butiken, så att det går bra att hålla avstånd till varandra, och ta en fika i friska luften/glashuset för den som önskar. Handsprit finns självklart att tillgå.

Ett extra stort tack för Er som har möjlighet, och som besöker Oss nu.
Varmt välkomna tor-fre kl 11-18 & lör-sön kl 11-15.
Fr.o.m. nästa vecka utökar jag öppettiderna och har även öppet onsdagar kl 11-18.