MASSOR AV NYHETER

Efter att ha varit lite försiktig med inköpen under denna annorlunda vår, fylls nu butiken upp med fler och fler nyheter. Glad och tacksam över att så många kommer hit.

Men det är sällan någon trängsel, oftast 1-3 bilar i taget. Vi fortsätter att hålla avstånd och rengör alla kontaktytor extra noga. Skulle Du vilja stanna utanför butiken bär jag gärna ut det som önskas, och sen kan betalningen ske via swish. Den som vill kan ta en kaffe/te i solen med gott om avstånd till andra besökare.

Den här veckan erbjuder vi underbara pioner och vallmo på snitt. Jag har även fått hem vita perenna pioner, vit och blå lavendel, små rosa ”hortensia magic” och massor annan blomsterglädje. Jag packar upp nya doftljus, och väntar en stor leverans av våra svenska populära marmelader, drickor och salsor.

Varmt Välkomna
Ons-Fre kl 11-18
& Lör kl 11-15