ÖPPET HELA KRISTI HIMMELSFÄRDS HELGEN

Med en butik mer välfylld än någonsin hälsar vi välkomna till en ny vecka.
Vi håller öppet med ordinarie tider, dvs ons-fre kl 11-18 & lör kl 11-15.

Mors dag närmar sig, och i trädgårdsboden finns nu många fina krukor, korgar och amplar, växtstöd, redskap, blomsprutor och vattenkannor. Det finns flera fina perenner, som pioner, clematis, salvia och lavendel. Inne i butiken är det påfyllt med godsaker, nya fina rosenblommiga kuddar, väldoftande rumsspray och doftljus, massor av fina unika smycken, och framför allt våra populära kimonos, kaftaner och necessärer i mjukaste ekologisk bomull. Egen design och små upplagor. Drömpresenter till Mor.

Varmt välkomna! Vi fortsätter förstås med att rengöra alla kontaktytor extra noga, har gott om handsprit till alla som önskar, och håller lämpligt avstånd till varandra. Utomhus finns gott om sittplatser, långt ifrån varandra. Är Du äldre/riskgrupp och skulle vilja komma in i butiken lite före eller efter stängning, så försöker jag ordna det. Hör då av Dig på tel. 0709 789344. Vill Du handla utan att behöva komma in i butiken så går det också utmärkt. Jag bär ut det som önskas, och sen kan betalning ske via Swish.

Stort Tack till alla Er som kan, vill och har möjlighet att besöka butiken.
Stor kram till Er som måste vara hemma.