EXTRA ÖPPET PÅ MORS DAG

Dags för en ny vecka i butiken, då det fortsätter att trilla in nyheter för både hem och trädgård.

Vi fyller på med extra mycket blommor, presentpåsar och choklad inför Mors Dag, som stundar på söndag, då vi har möjlighet att ge våra Mammor lite extra uppskattning och uppmuntran. Kanske behövs just nu, mer än någonsin. Lite blomsterglädje brukar göra gott för de flesta. Det finns bl.a fantastiska stora ”Hortensia Magic”, ljuvliga små krukrosor, dahlior, pelargoner och mycket mer.

Vi har fått hem underbara vårdande ekologiska tvålar, tillverkade för hand speciellt för Wallmokrans, och har många fina necessärer och smycken. Dessutom finns våra populära kimonons, kaftaner och scarves i mjuk ekologisk bomull som är toppenfina presenter att skämma bort Mor med.

För Er som är prenumeranter på ”Månadens Blomster” finns fina planteringar att hämta, där bl.a små mini-rosor och nejlikor sitter i en extra elegant kruka. Den är som en vacker skulptur, inspirerad av designern Jonathan Adlers verk. (Läs om hur Du kan bli blomsterprenumerant under menyknappen till vänster).

På söndag har vi extra öppet kl 11-15, och kommer ha ett extra trevligt fika bord, utifall Ni vill ta med Mor på en utflykt. Vi har gott om sittplatser utomhus, utspridda över hela gården med ordentligt avstånd till varandra.

Önskar alla en fin vecka, och hälsar Varmt välkomna ons-fre kl 11-18 & lör-sön kl 11-15.