LOPPIS-SÖNDAG 2e AUG

Vi har alltid söndagsöppet första söndagen i varje månad, och det är det dags för nu den 2e augusti. Då kommer vi att öppna logen för loppis-försäljning, och vi får besök av Hanna som säljer Nältorps goda ostkaka, sylt och färska sprättägg. (Finns även fler loppisar i Ljusfallshammar som har öppet denna söndag, för den som vill göra en ”runda”)

För att undvika trängsel denna söndag förlänger vi öppettiderna till 10-16
(Ord öppettider 11-15).
Vi kommer även att sälja kaffe och kakor på logen. Hoppas att Ni vill besöka oss då, men även i veckan tis-fre 11-18 & lör 11-15. Butiken är fulladdad med massor av inredning, sköna kimonos, kaftaner, scarves och unika smycken. Det finns underbara teer, nyslungad honung, choklad och andra godsaker, och förstås säsongen härligaste blommor.

För de som är blomster-prenumeranter finns MÅNADENS BLOMSTER att hämta denna vecka. Det blir riktigt hållbara planteringar i en liten zinkbalja med trähandtag. Där i sitter en mörk vacker alunrot, en skir sedum och en taklök. Alla växterna är perenna och kan såsmåningom planteras ut om så önskas. Varje plantering är även dekorerad med en vacker porslinsfågel. Intresserad av att bli blomsterprenumerant och för 200kr/månad få säsongens vackraste blommor, som har ett ord pris på 250kr-300kr? Läs då under menyfliken till vänster, där Du hittar all info om hur det fungerar.

Vi fortsätter att rengöra alla kontaktytor extra noga, och hålla avstånd till varandra. I butiken, på logen och på gården finns gott om plats för alla. Det är just vid butiks-entrén och vid kassan som det ibland kan bli lite trångt. Då kan det hända att en får vänta utanför en liten stund för att få betala. Hittills upplever jag att det har fungerat bra.

Önskar alla en riktigt bra vecka, och hälsar varmt välkomna till butiken!