BUTIKEN FULL AV HÖSTINSPIRATION

Nu är en extra trevlig vecka igång i butiken
öppet både lördag och söndag, då vi öppnar upp logen för gästförsäljare + fika.

LÖRDAG: Besök av Jennifer som säljer toppenfina stickade vantar, sockor mm samt världens godaste musli. Helene kommer och säljer finloppis. Vi säljer färskpotatis och knippade morötter från Röhammars gård, och Starlet säljer höstkransar och serverar fika.

SÖNDAG: Besök av Hanna som säljer sin mycket uppskattade ostkaka, sylt och ägg. Lena säljer hembakat bröd och godsaker. Margareta säljer chutney, sylt och torkad svamp. Sandra säljer gjuten betong. Starlet sköter försäljning av färskpotatis, knippade morötter, höstkransar och fika.

Varmt välkomna då, men även i veckan då butiken är laddad med säsongens vackraste växter, pumpor, massor av godsaker, inredning och dekorationer. Färskpotatis och morötter finns hela veckan. Och fika förstås.

Öppet tis 12-16, ons-tor 11-18, fre 14-18, lör 11-15 & sön 10-15.