VÅR I BUTIKEN!

Nu är det vår i butiken, och jag har fyllt upp butiken med massor av fina inrednings nyheter, godsaker och vårens alla vackraste blommor. Våra fina lyktor som ser ut som oljelampor, men som tänds med ett värmeljus fortsätter att vara bästsäljare, tillsammans med våra nya fina solcells-lyktor för utomhusbruk som finns både som hängande lykta och på pinne.

Trädgårdsboden är äntligen färdigfixad för säsongen, och där hittar Ni bl.a vackra krukor, amplar, blomstöd och många olika slags gjutjärns produkter.

Vi serverar alltid kaffe/te/drickor och har ett mindre utbud muffins/kakor/glass, så att den som vill kan ta en paus i solen, eller inne i glashuset.

Det är sällan någon trängsel i butiken, oftast är det bara 1-2 bilar på besök åt gången, så det är luftigt och Corona vänligt. Jag (Sandra) och min dotter Starlet har haft Corona, så vi ska med största sannolikhet inte kunna smitta någon nu. Skulle det komma fler besökare samtidigt, tar vi in 8 personer åt gången i butiken + 1 pers i trädgårdsboden.

Varmt välkomna för en stunds avkoppling & inspiration.
Vi har öppet:
ONS-TOR kl 11-18
FRE kl 14-18
LÖR & SÖN kl 11-15