GLAD MIDSOMMAR!

Nu är midsommar veckan här, och vi hälsar välkomna
Ons-tor kl 11-18 & lör-sön kl 11-15.
Midsommarafton stängt.

MÅNADENS BLOMSTER
finns att hämta för alla blomsterprenumeranter, som är söta midsommararrangemang i en liten zinkbalja med ros, pion, Afrikas blå lilja, prärieklockor, daggkåpa, tanacetum och ruscus i vackert blekgula toner, ljusrosa och blått. Fina midsommarfärger! Finns även några extra, och trevliga midsommarbuketter. Vi har nästan 60 blomsterprenumeranter som hämtar sin överraskningsblomma till extra bra pris varje månad. Du kan läsa om våra prenumerationer genom att trycka på menyknappen till vänster.

Har fått hem massor av goda grejer att lyxa till midsommar med, bl.a den första nyslungade honungen från Sjöfallet, där bina hämtar sin nektar från eko-lantbruks-gårdarna kring vår. Så god tex att marinera valnötter med, och ringla över jordgubbarna. Har supergod lemoncurd och passionsfruktscurd till tårtan, efterrättsglasen eller pavlovan, och massor av goda mousserande drycker, toppen som de är som fräscha alkoholfria alternativ, eller att blanda midsommar-drinken med.

Mycket inredningsnytt har kommit till butiken de senaste veckorna. Underbara drejade krus och fat som ger härlig medelhavskänsla till midsommar, och hela året. Fina stråhattar och somriga väskor, och mycket mer.

Varmt välkomna & glad midsommar!