LOPPIS & MARKNADSHELG 10-11 JULI

Nu har vi riktigt härliga sommardagar i Djuckerö, och butiken är välfylld med massor unik inredning, underbara drickor och godsaker, många fina amplar och krukor, trädgårdstillbehör och ett mindre sortiment blommor. Har fina stråhattar, stora scarves och sköna kimonos i eko-bomull.

Kom och inspireras och ta en kopp kaffe. Vi erbjuder alltid enklare fika.

LÖR & SÖN kl 11-15 öppnar vi äntligen logen igen för LOPPIS OCH MARKNAD. Då kommer flera besökare som säljer sina loppis-grejer, Hanna säljer Nältorps populära ostkaka, Lena säljer hembakat, och vi säljer fika och varmkorv. Brukar bli riktigt trevliga dagar.

Vi får såklart fortsätta med att sprita händerna, hålla avstånd och visa varandra hänsyn, men det har funkat jättebra hittills. På logen är det rymligt, likaså på gårdsplanen, och i butiken har jag ett klädnypesystem så att jag håller koll på hur många vi är i butiken.

Varmt välkomna
ons-fre kl 11-18
& lör-sön kl 11-15