LOPPIS HELG IGEN!

Vilken sommar vi har! Veckorna rusar förbi, och jag är så glad över att få ha full fart i butiken, där det trillar in nya fina varor hela tiden, och så många trevliga besökare. Har en lagom ström av kunder, utan att det blir trångt, och det finns gott om väl utspridda fika-platser på gården.

Till helgen öppnar vi logen igen och kör LOPPIS! Brukar bli extra trevliga dagar, då vi även säljer varmkorv, kaffe och fika. Jag säljer lite egna grejer, men har även besök av flera andra försäljare, som främst säljer äldre saker och inredning.

För den som vill göra en ”Loppis-runda” finns det ytterligare 3 loppisar som håller helg-öppet i Ljusfallshammar, och under söndagen är ”Lantbruksmuseet” öppet. Den som vill kan ju även fortsätta till Hjortkvarn (15 min bilväg) och äta ”Go Glass”, och strax efter Hjortkvarn finns en ”Lyxloppis” som håller öppet på söndagar kl 10-18.

”MÅNADENS BLOMSTER” finns att hämta för alla blomster-prenumeranter. Dessa prenumerationer är mycket populära, och jag har nästan 60 kunder som kommer och hämtar sin blomma varje månad till ett extra bra pris. Om Du funderar på att bli prenumerant, hittar Du all info under menyknappen till vänster.

Tyvärr är min kortbetalning trasig, så det är Swish eller kontant betalning som gäller.

Skulle parkeringen under helgen bli full, går det bra att parkera vid ladugården innan min, och promenera upp för backen.

Varmt välkomna
ons-fre kl 11-18 & lör-sön kl 11-15.