MYSIGA AUGUSTI!

Augusti är min favoritmånad. Trivs bra i denna lite svalare temperatur, samtidigt som det fortfarande är ganska varmt, och ganska ljust. Gillar svamppromenaderna och skördetiden, de soliga dagarna då en fortfarande kan ta ett kvällsdopp i sjön, och de regniga då en kan fixa fint inne, tända ljus och dricka te.

Och sen är ju blomsterutbudet är så fint så här års. Har fått hem årets första cyklamen i favoritsorten ”Ballerina”, som ser ut som en snurrande kjol. Har stora knoppiga bollkryss med lång hållbarhet, och kraftiga plantor av rosa höstanemoner, vilket ju måste vara en av höstens vackraste perenner. Blommar så fint nu när mycket annat börjar blomma över. Har även favoriterna kärleksört och alunrot i flera färger.

Butiken är påfylld med våra egna populära Wallmokrans-teer. Ekologiskt löste i 4 goda smakkombinationer. Finns även så trevliga koppar, och de finaste tesilar jag någonsin sett. Såklart finns det även gott om andra godsaker, och butiken fylls varje vecka på med fina inredningsnyheter.

Hjärtligt Välkomna för en stunds avkoppling, inspiration och kanske en kopp kaffe?
ÖPPET ONS-FRE KL 11-18 & LÖR-SÖN KL 11-15.

Obs! Vill redan nu även bjuda in till vår marknadshelg 4-5 sept under östgötadagarna. Då fyller vi logen med loppis, mathantverk & hantverk. Har ett par bord över, så hör gärna av dig på sms 0709 789344 ifall Du vill vara med och sälja.