MÅNADENS BLOMSTER

STORT TACK till alla som besökte vår julmarknad, och till alla duktiga hantverkare som var här och sålde sina fina produkter. Vilka härliga dagar det blev. Vädret blev utmärkt, adventsmyset var på topp, och veckan slutade med besöks och säljrekord!

Nu forsätter vi såklart adventsmyset ända fram till jul, och denna veckan är det dags för alla prenumeranter att hämta ”MÅNADENS BLOMSTER”, en extra lyxig adventsplantering med en kraftig julros, den vackra vita dubbelblommande amaryllisen ”Alfresco” med minst 3 stänglar, samt en vit hyacint (och den som inte tål hyacinter får en echiveria). Planteringen kommer i en fin oval mörk metallkruka, och gruppen är dekorerad med mossa, ädelgran, kotte, apelsinskiva och mörkröda band. Planteringen är värd 349kr, säljs för 329kr, och prenumerant-priset är som vanligt 200kr.

Butiken är fylld med säsongens vackraste blommor och lökar, vita dubbelblommamde snittamaryllis, har många olika varianter adventsljustakar, lösa ljushållare och fina träboxar att fixa sin egen ljusstake i. Har många olika slags kransstommar och färdiga adventskransar till dörren. Påfyllt med godaste glöggen, spröda saffrans-skorpor, den populär apelsin & saffrans-marmeladen som är så god på pepparkaka med brieost. Såklart finns det också massor av finsaker att pynta sitt jul-hem med, och vackraste svarta servisen från House Doctor +så fina glas till julbordet.

Vi fortsätter att bjuda alla besökare på varm kaneldricka
och hälsar varmt välkomna tis 14-18, ons-fre 11-18 & lör-sön.