JULKLAPPSHANDLARDAGAR & JULMARKNAD

STÄNGT TIS 7 DEC. Pga av kylan håller jag stängt i butiken imorgon då det nu är riktigt kallt efter alla kyliga nätter. Alla blommor står upptravade framför luftvärmepumparna som kämpar på för att hålla temperaturen över nollan, så lite rörigt i butiken.

Fr.o.m ons verkar kylan som väl är ge sig något och jag hälsar välkomna
ons-fre kl 11-18 & lör-sön kl 11-15.

Fre-sön har vi JULKLAPPSHANDLARDAGAR med extra fina erbjudanden, och vi bjuder på varm kaneldricka och pepparkaka med brieost & apelsin-saffrans-marmelad.

På söndag avslutar vi våra julklappshandlardagar med att ha JULMARKNAD på logen igen. Då kommer det att säljas bakat, julgodis, loppis, kransar, hantverk & hemslöjd. Vi kommer sälja fika och varmkorv. Kl 13.30 kommer JOYVOICE och sjunger julsånger & pop för oss. Kommer att bli riktigt mysigt. Butiken fylls hela tiden på med fina inredningsnyheter, godsaker och blommor.

Hoppas att vi ses!