JULENS ÖPPETTIDER

Nu är det bara några dagar kvar till jul, och vi fyller butiken med fina jul-planteringar, buketter, presentpåsar och delikatesser. Det finns mycket färdigt, men jag sätter även gärna ihop blomgrupper och presentförpackningar efter önskemål. Och bara jag hinner så tycker jag att det är roligt att få slå in fina paket till Er.

Dessutom finns det förstås massor av unika julklappar i alla prisklasser, och mycket kul till de populära julklappsspelen. Det finns flera erbjudanden och rabatter i butiken även denna veckan. Och till de som handlar för över 800kr delar jag ut en liten julklapp, som tack för att Ni väljer att handla hos Wallmokrans.

MÅNADENS BLOMSTER finns att hämta för alla blomster-prenumeranter fr.o.m idag och fram till den 23e dec. En jul & nyårsbukett med mycket lång hållbarhet, så passa på att hämta den tidigt, så Ni får njuta av den länge. Finns även extra buketter att köpa även om Du inte är prenumerant. Buketten består av en stor vacker Kungsprotea, skir brudslöja med glitter, pistageblad och ädelgran, och är bunden med ett lyxigt brunt band med guldinslag.

Varmt välkomna denna veckan fre 11-18, lör-sön 11-15.
Nästa vecka tis-ons 11-18, tor den 23e öppet extra länge 11-20.
Julafton & Juldagen stängt.
REA 26-27 dec kl 11-19.

Därefter stänger vi butiken för vintervila och öppnar åter till våren.