SMYGPREMIÄR 11 & 14 FEB

Nu är jag igång och planerar våren i butiken, vilket är väldigt roligt, men lite svårt p.g.a rådande restriktioner. Jag längtar sååå efter att få öppna igen, så tar och smyger igång året lite till att börja med.

Jag tar och öppnar butiken inför ALLA HJÄRTANS DAG och hälsar välkomna fre den 11e feb kl 11-18 & mån den 14e kl 11-18. Då kommer det finnas lite olika Alla-hjärtans-dag-påsar, krukrosor, lite godsaker, lite vårnyheter och Wallmokrans populära doftljus och doftpinnar.

Därefter kan den som vill boka ett eget besök i butiken efter överenskommelse via instagram: @sandrawallmokrans eller SMS: 0709 789344

Den 25-27 feb hoppas jag kunna ha riktig VÅRPREMIÄR då butiken är full av nyheter, och vi ställer till med fest och har fina erbjudanden.

VÅRENS ÖPPETTIDER:
Därefter blir butiken öppen ons-fre 11-18, lör 11-15
& första söndagen i varje månad kl 11-15.

24-26 mars är det dags för MÅNADENS BLOMSTER, en vårplantering till alla blomster-prenumeranter.

Sön den 3dje april har vi PÅSKMARKNAD på logen. Hör av Dig (via sms el instagram, se ovan) om Du vill vara med och sälja ditt mathantverk och hemslöjd.

Vid MÅNADENS BLOMSTER 28-30 april får alla blomster-prenumeranter fina valborgs buketter.

7-8 maj tänkte jag att vi skulle ha en STOR LOPPISHELG. Då vill jag att så många som möjligt kommer hit och säljer sina grejer, så börja rensa och hör av Er! 50kr/bord.

Hoppas att Ni vill komma hit.
Längtar så efter att få träffa världens bästa kunder igen.
Hjärtligt Välkomna!