ÅRETS FÖRSTA ”MÅNADENS BLOMSTER”

Den här veckan är det dags för alla BLOMSTERPRENUMERANTER att få hämta årets första ”Månadens Blomster”, en vårgrupp med den fina vita perennen Rosenbräcka, en ovanlig sort blekblå Pärlhyacint och söta små gula Teta tete. Gruppen är dekorerad med äkta små urblåsta vaktelägg, lite spansk mossa och är planterad i en fin rustik lerkruka.

Du kan läsa mer om hur våra populära blomsterprenumerationer fungerar under fliken till vänster.

Massor av fina vårnyheter rasar in var och varannan dag, och butiken är välfylld som aldrig förr. De goda chokladstrutarna från Åre chokladfabrik med handgjorda praliner finns nu i många underbara smaker, blomsterglädjen är på topp och det finns gott om frosttåliga växter som klarar bra att stå ute redan nu, som de älskade penseerna och många olika lökväxter.

Vi serverar kaffe och morotskaka/kladdkaka/syltkaka för en skön fika i vårsolen, och hälsar varmt välkomna varje vecka ons-fre kl 11-18 & lör kl 11-15.