VÅRFEST MED 20% RABATT!

Hurra för sköna maj!

Nu vill jag fira att våren är här på riktigt, och håller en vår-kampanj i butiken hela veckan, och ger 20% RABATT PÅ ALL INREDNING, KRUKOR OCH TEXTILIER!! Gäller på allt utom blommor, ät & drickbart, Maileg och antikviteter. Jag har SÅ MYCKET fina varor att jag hoppas att Ni vill komma hit och handla till RIKTIGT BRA PRISER. Kommer så mycket nytt varje vecka som varit leveransförsenade pga av Corona-effekter, och nu har jag knappt plats för allt.

I glashuset ställer jag kaffe, te, saft & småkaka som jag bjuder på ons-fre.

Veckan avslutas på bästa sätt med LOPPIS PÅ LOGEN lör-sön kl 11-15.
Då får jag besök av många försäljare som säljer sin loppis, vintage och retro.
(ingen rabatt på loppisen)
Ute säljer vi korv & fika.

Vi verkar få ett skönt vår-väder hela veckan, så låter väl som en toppenvecka?
Hoppas att Ni vill komma hit.

Öppet ons-fre kl 11-18
& lör-sön kl 11-15.