HÄRLGA HÖSTEN!

Hösten är en riktigt fin blomster-tid med alla sina vackra färger, och blommor som håller länge ute i den svala luften. Så roligt att göra fint hemma nu med blomstergrupper, lyktor och dekorationer. Har gården full med massor av vackra blommor, har fått hem så söta vita mini-pumpor, har många olika lyktor och marshallhållare, och de populära solcells-lyktorna som lyser så fint i höstmörkret.

Butiken är full av snygga höstnyheter med fina kuddar, sköna plädar, mysiga lyktor, massor av vackra unika krus och många krukor. På barnavdelningen är det påfyllt med charmiga möss, kaniner och inredning från danska Maileg. Det är också välfyllt med safter, sylter, marmelader, skorpor och underbar choklad från hallendska Hafi.

Kom och ta en nygräddad belgisk våffla i vårt nya café. Vi serverar både mat-våfflor med skagenröra, och dessert-våfflor med frukt & bär, grädde och valfri topping. Våra våfflor gör vi såklart på fina ingredienser av svenskt smör, eko-egg och eko-gräddmjölk. Vi serverar även goda cup-cakes, chocolate chip cookies och dadelbollar. Det finns alltid gluten, laktos, socker, ägg, nötfria och veganska alternativ så att alla ska kunna hitta nåt gott. (obs, det kan tyvärr finnas spår av allergener i allt)

Varmt välkomna till Oss för en stunds avkoppling och inspiration.

ÖPPET VARJE VECKA
ONSDAG-FREDAG KL 11-18
LÖRDAG-SÖNDAG KL 11-15

Hoppas vi ses!
/Vänliga hälsningar Sandra