LJUSKVÄLL ONS KL 17-21

Dags för en extra rolig vecka i butiken!

Hälsar varmt välkomna till vår LJUSKVÄLL på ons kl 17-21 då vi håller extra-öppet. Vi gör det riktigt mysigt med massor av tända ljus både inne och ute. Det är nog femte året vi kör detta, och det har blivit väldigt uppskattat. Vi bjuder på varm kaneldricka och har fyllt upp med höstdekorationer och gravsmyckning. Såklart är cafeét öppet och i butiken kör vi TAG 3 BETALA FÖR 2 PÅ ALL INREDNING OCH TRÄDGÅRD!! Den billigaste på köpet. Gäller på allt utom växter, kransar, gravsmyckning, ät och drickbart. Var tredje vara GRATIS alltså! Låter detta erbjudande GÄLLA HELA VECKAN!

Alla BLOMSTERPRENUMERANTER har dessutom fina HÖSTBUKETTER att hämta.
Ska försöka ha många klara redan till onsdagkvällen.

Låter väl som att det kommer bli en bra vecka?
Hoppas vi ses!

ÖPPET
ONS 17-21
TOR-FRE 11-18
LÖR-SÖN 11-15