JULMARKNAD 18-20 NOV

Nu börjar vi göra adventsfint i butiken, för plötsligt är det inte många veckor kvar till advent! Våra populära glöggar från Hafi delikatess, på äpple, rabarber och körsbär finns nu i butiken, kryddiga teer, ljus som doftar jul, rumsgranar, amaryllis, hyacinter, vackra pappersstjärnor, fina ljusstakar och mycket mer.

Helgen innan första advent håller vi som vanligt
JULMARKNAD PÅ LOGEN:
FRE 18E NOV KL 14-18 (Butik & Café öppet från 11)
LÖR 19E NOV & SÖN 20E NOV KL 11-15

Tror det kommer bli extra mysigt i år, då jag har så trevliga försäljare bokade, och vi nu även har cafeet att mysa i. Det kommer säljas hembakade surdegbullar och bröd, julkakor, choklad och karameller, stickat, virkat, tovat, keramik, dekor-granar, kransar, julloppis mm. Och vi bjuder förstås som vanligt alla på varm kaneldricka. Hoppas att Ni vill komma då.

KRANSKVÄLL ONS DEN 23 NOV KL 18-ca 20.30
Håller en trivselkväll med mycket julkänsla i cafeet ons kväll den 23e nov. Då tänkte jag att vi binder en adventskrans och dekorerar ett mosshjärta. Jag visar och hjälper till, kommer med tips och inspiration. Vi börjar med att äta en skagenvåffla så alla är mätta och nöjda. Under kvällen finns det sedan adventsfika, valfri dryck och varm kaneldricka att ta när en önskar. Jag håller butiken öppen från kl 17, ifall någon vill handla, och då ger jag 20% rabatt på hela köpet. Kvällen kostar 599kr. Då ingår stomme, tråd, allt grönt material, band, dekormaterial som kottar, kanel mm till adventskransen, mosshjärta och dekor, skagenvåffla, julfika och dryck. Anmälan via sms till 0709 789344. Anmälan är bindande, beloppet swishas vid anmälan och återfås inte, men Du kan låta någon annan ta Din plats vid ev sjukdom el annat förhinder. Brukar bli riktigt mysiga kvällar, så hoppas på ett trevligt gäng som vill komma.

MÅNADENS BLOMSTER 24-27 NOV
Fr.o.m den 24 november har alla blomsterprenumeranter fina adventsplanteringar att hämta i butiken.

JULKLAPPSHANDLARDAGAR 8-11 DEC
Vid 2a advent håller vi som vanligt julklapps-handlar-dagar i butiken, då vi myser till det lite extra, bjuder på varm kaneldricka och har extra fina erbjudande i butiken. Missa inte det.

EXTRAÖPPET I JULVECKAN
Dagarna innan jul har vi extra mycket öppet och hälsar välkomna tis den 20e – fre 23e kl 11-19.
Alla blomsterprenumeranter har fina julbuketter som finns att hämta redan från den 17e dec.
Julafton & Juldagen stängt.
REA 26-27 dec kl 11-19.

Därefter stänger butiken för vintervila och öppnar åter i mars.

OBS! Beställ gärna i god tid (nu) om Du vill ha många planteringar eller presentpåsar till jul. Blir såklart jätteglad om jag får hjälpa Er med detta till era anställda, kollegor, lärare mm. Sätter ihop helt efter Era önskemål och budget.