ALLA HELGONA, MÅNADENS BLOMSTER, PREMIÄR mm

Snart är det ALLA HELGONA HELGEN då många av oss tänker lite extra på alla dem vi saknar. Vi tillverkar nu unik och personlig gravsmyckning för fullt, vackra kransar, buketter och mosshjärtan att lägga vid graven, eller Du kan också använda dem som höstdekorationer. Vi säljer fina pumpor, kraftig ljung och många växter som tål frost. Har vackra fågeldekorationer i rostig metall med texten ”Saknad” på, och de fina solcellslyktorna på pinne lyser upp fint vid graven.

Gravsmyckning och höstdekorationer finns att köpa både i Lilla Blomster Bazaren på stationsvägen 6 i Finspång och i Gårdsbutiken i Ljusfallshammar. På Stationsvägen 6 är det extra roligt den här veckan, på MK BAGERI HAR PREMIÄR på tors! Jättespännande. Linda har utlovat fina öppnings erbjudanden, och jag ger 25% RABATT PÅ VALFRI VARA tor, fre +lör då vi håller extraöppet kl 10-13! Dessutom säljer vi alla cyklamen för 49kr/st! Och kraftig ljung, 2 för 100kr!

I gårdsbutiken är det dags för alla BLOMSTER PRENUMERANTER att få hämta en fin höstbukett med bl.a hortensia och germini. Hämta gärna på lör när vi har mest personal på plats, för under söndagen är Starlet och jag iväg på äventyr, men Kristina och Alba finns kvar på plats för att hjälpa Er.

Dessutom håller vi en mysig kransbindar kväll i cafeet idag tis kl 18, som nu är fullbokad. Ser fram emot den. Kommer fler tillfällen för kransbindning, så hör av Er om Ni är intresserade (tel 0709 789344).

TOR 2 NOV kl 19-21 håller vi traditionsenligt vår mysiga LJUSKVÄLL då vi tänder upp gården, gårdsbutik & cafe med massor av ljus, bjuder på. varm kaneldricka i glashuset, serverar soppa och taost i cafeet för 69kr och har fina erbjudanden. Brukar bli en riktigt trevlig kväll. Hoppas Ni vill komma då.

HÄLSAR VARMT VÄLKOMNA!
Öppet Lilla Blomster Bazaren ons-fre kl 11-18 +extraöppet denna veckan lör 10-13.
Öppet Gårdsbutik & Cafe lör-sön kl 11-15.