PÅSKLOVSEXTRA MED VÅFFLEBUFFÉ!

Tusen Tack för en bra påskhandel. Varmt Tack till alla som vill vara Blomsterprenumeranter. Och Stort Tack till alla som besökt Lilla Blomster Bazaren i Finspång som jag drivit sedan förra februari. Även fast jag haft ett fint gäng stammisar som besökt den är försäljning för låg för att kunna ha den kvar, så nu stänger jag igen den. Hoppas på att Ni vill och kan komma ut till Gårdsbutiken och Cafeet istället. Där kör vi PÅSKLOVS EXTRA MED VÅFFELBUFFÉ 4-7 april! ÄT SÅ MYCKET VÅFFLOR DU VILL FÖR 100KR!! Tjejerna i cafeet kommer grädda våfflor för fullt, som Du själv toppar med frukt, bär, godis, popcorn, maränger, kola, choklad, jordgubbssås, grädde, strössel mm. Hoppas att Ni vill komma till festen. Butiken fyller jag med vårens vackraste blommor, och finns många varor till riktigt bra priser. ÖPPET TOR-FRE 11-18, LÖR-SÖN 11-15.

Därefter är VÅRENS ÖPPETTIDER
ONS-FRE 11-18, LÖR 11-16 och första SÖNDAG i varje månad 11-16.
Obs, vi kommer bara servera våfflor och toast under helgerna. Ons-fre erbjuder vi mackor och fika.

Varmt välkomna!
Hoppas att vi ses.