FIRA MOR OCH MÅNADENS BLOMSTER

Så glad över att få vara en Mamma, och att få ha en Mamma. Värt att fira, och nu på söndag den 26 maj är det MORS DAG, en möjlighet att ge våra Mammor lite extra uppmärksamhet och omtanke. Vi har cafeet öppet hela helgen med extra mycket gofika, våfflor och toast, och erbjuder enklare fika ons-fre. Butiken är full av presentpåsar, blommor, choklad, smycken, Wallmokrans egna kollektion med mjuka välsydda kimonos, kaftander, tunikor, klänningar och necessärer, och massor annat fint.

Har fått hem STORA SNYGGA STILRENA TRÄDGÅRDSKRUKOR i grått och i många storlekar, som jag säljer för HALVA REKOMENDERADE PRISET!! Ett riktigt klipp, och så snyggt som entre krukor, och att göra blomstergrupper av. Se bilder på instagram: @sandrawallmokrans

Alla BLOMSTER PRENUMERANTER har fina jordgubbsplanteringar att hämta, med remonterande plantor, dvs de ska ge skörd hela sommaren.

Cafeet är nyfixat med nytt rutigt golv, och ny möblering, så glad över att äntligen fått det klart.
Hälsar varmt välkomna till en riktigt mysig vecka
ONS-FRE 11-18 & LÖR-SÖN 11-16.