LOPPIS SÖNDAG & STUDENT BESTÄLLNINGAR

Nu på söndag den 2 juni är det dags för årets första ”LOPPIS-I-LJUSFALLSHAMMAR”-söndag. Brukar bli riktigt trevligt för de som gillar att ta en loppis-runda. Finns en karta med 8 loppisar som är öppna denna söndagen. Och vill Du vara med och sälja, så hör av Dig på SMS 0709 789344, 100kr för ett bord.

I cafeet kommer Starlet, Alba och Ella att servera gofika, dessertvåfflor och matvåfflor, och dessutom har Sveriges godaste GLASS just anlänt! Den ljuvliga Guteglassen som tillverkas på Gotland av finaste eko-råvarorna och alltid på grädde, ägg och socker precis som en riktig glass ska tillverkas på (…men som väldigt få tyvärr gör). Finns 12 underbara smakkombinationer varav flera nyheter. Kom och börja smaka Er igenom hela sortimentet!

Har Du studenter att fira nästa vecka, så beställ helst Era blommor omgående. Och glöm inte de duktiga lärarna. Finns massor av fina presenter till sommarens alla högtider, bröllop, födelsedagar mm. Har så sköna sommarklänningar, kaftaner och kimonos i mjukaste indiska bomullen. Snygga smycken, lena tvålar, somriga servetter, våra populära grill-salsor, godaste chokladen, drickorna..mm mm

Hoppas Ni vill besöka oss. Vi hälsar varmt välkomna
ONS-FRE 11-18 & LÖR-SÖN 11-16