MIDSOMMAR BONANZA & MÅNADENS BLOMSTER

Tänk att det redan är Midsommar på gång! Jag har fyllt butiken med de finaste blommorna, kraftiga kryddväxter, trevliga presentpåsar, och fått hem massor delikatesser och goda drickor till helgens firande.

Även fått in en massa snygga inredningsnyheter, och kör en MIDSOMMAR BONANZA med TAG 3 BATALA FÖR 2 på alla grejer!! Dvs krukor, inredning, kläder, smycken, leksaker, wellness mm. Blanda fritt, och få var 3dje vara gratis! (Den billigaste på köpet). Kom och handla till riktigt bra priser.

Alla BLOMSTER PRENUMERANTER har fina midsommar buketter att hämta (finns även några extra)

Starlet finns i cafeet och serverar våfflor, gofika, mackor, sallader mm. Full service i cafeet nu hela sommaren.

VARMT VÄLKOMNA
ONS-TOR 11-18
Midsommarafton stängt
LÖR-SÖN 11-16

Därefter kör vi igång sommarens öppettider som är
tis-fre 11-18 (Cafeet stänger 17), lör-sön 11-15.